<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Radiolog till mammografi Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Mammografin i Gävle är en liten väl fungerande enhet om 15 personer. Vi är ett litet sammansvetsat team med stor kunskap, engagemang och arbetsglädje. Hos oss har vi god stämning, gott samarbete och lätt att påverka vår arbetssituation Hos oss kommer du arbeta tillsammans med röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, röntgenläkare, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Hos oss på mammografin arbetar du dagtid och har möjlighet till flexibel arbetstid.
Vi är öppna för flexibla lösningar vad gäller tjänstens utformning med bl.a. möjlighet till distansarbete/ arbetsstation i t.ex. hemmet till exempel granskning av screening.
Region Gävleborg erbjuder dig goda förmåner så som generöst friskvårdbidrag, god kompetensutveckling och goda ledighetsförmåner.

Arbetsuppgifter

Som specialistläkare hos oss på mammografin kommer du arbeta med bl.a granskning av kliniska mammografier samt screeningmammografier och utföra undersökningar med ultraljud. Inom arbetsuppgifterna ingår också ultraljudsledda och steterotaktiska bröst biopsier, indikering av bröstförändringar, finnål cytologi/aspiration av förändringar i bröst/axill, MRT bröstkörtlar, multidisciplinära konferenser mm

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg. specialistläkare med kompetens inom radiologi samt gärna erfarenhet av mammografi.

Ansök här