<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Kilafors Din hälsocentral och Arbrå Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbrå och Kilafors Din hälsocentral har cirka 6500 listade patienter, vi har förutom familjeläkarmottagning även, sköterskemottagning, diabetes, astma/kol, hypertonimottagning psykosociala behandlare och BVC .Inom rehab arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter nära varandra i team.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med hälsovalets basuppdrag. Basuppdraget består av sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom Primärvård så som patientbedömning, behandling, undervisning och rådgivning. Arbetsuppgifterna och arbetsterapeuten är en viktig kugge i hälsocentralens utvecklingsarbete och kräver självständighet i samarbete med övriga yrkeskateorier inom hälsocentralen. Det finns möjlighet till kollegial samverkan på närliggande hälsocentraler samt handledning för dig som är ny i yrket.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet av arbete i primärvård.

Meriterande men inget krav är utbildning/erfarenhet av:
• teamarbete
• hjälpmedelsförskrivning
• demensutredning ur aktivitetsperspektiv
• fördjupad kunskap om händer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Några av de egenskaper som du bör besitta för uppdraget är ansvarstagande, självständighet, flexibilitet och god förmåga att samarbeta.

Körkort erfordras.

Ansök här