<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vik underläkare till ortopedkliniken, Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde ortopedi är en länsgemensam verksamhet med akutsjukhus i Gävle och Hudiksvall samt verksamhet via privat entreprenör i Bollnäs. VO Ortopedi har i uppdrag att bedriva akut- och planerad ortopedisk hälso- och sjukvård i Gävleborgs län.

Hudiksvall ligger mitt i Sverige, efter hälsingekusten. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden cirka 2,5 timmar.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som underläkare på avdelning, mottagning , operation och akuten

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg läkare och intresserad av ortopedi. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kom gärna in med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här