<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till LARO-mottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

LARO-mottagningen i Hudiksvall är en enhet som har cirka 25-30 inskrivna klienter. Mottagning sker företrädesvis vardagar under förmiddagar. Samverkan med externa parter planeras ofta in på eftermiddagar. Teamet som jobbar med LARO- mottagningen består av cirka 5 medarbetare som varvar sitt arbete på mottagningen med att jobba inom heldygnsvården. Som sjuksköterska på LARO- enheten kommer du arbeta cirka 50-60%. Resterande tid till heltid kan erbjudas inom heldygnsvård eller eventuellt annan överenskommelse om intresse finns.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på LARO-mottagningen kommer du, förutom sedvanliga arbetsuppgifter såsom provtagningar och läkemedelshantering, ha lång och tät kontakt med dina patienter. Du deltar aktivt i bedömnings/utredningsarbetet innan behandlingen påbörjas och är delaktig i vårdplaneringen samt delar ansvaret för att vårdplanen kontinuerligt följs upp och revideras. Du kommer att arbeta med stöd-, motiverande- och återfallpreventiva samtal.

Samverkan sker internt inom det egna teamet och med övriga delar av Beroendecentrum, externt med framför allt socialtjänst och kriminalvård men även med andra myndigheter såsom arbetsförmedling, försäkringskassa med flera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vill gärna att du är positiv och lösningsinriktad.

Ansök här