<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vi söker fysioterapeut till vårt nystartade mobila team i Bollnäs

I Region Gävleborg finns en stark politisk vilja och ett behov av att utveckla mobil vård inom hälso- och sjukvården. Inom den mobila vården samverkar primärvården, slutenvården och kommunerna för att vårda sviktande äldre och multisjuka patienter i sina hem.

Målet är att genom att möta upp i hemmet ge en god och nära vård utifrån den enskildes behov, och att undvika sjukhusvård när den inte behövs. Mobila team har startat i Hudiksvall och i Gävle. Nu är vi i uppstartsfas att komma igång även i Bollnäs Kommun. I nuläget har en styrgrupp etablerats från Aleris, Socialtjänsten Bollnäs Kommun och Primärvården Region Gävleborg. Vår ambition är att starta ett mobilt team i Bollnäs den 4 mars 2019.

Arbetsuppgifter

Det mobila teamets syfte är att öka vårdkvaliteten för en grupp patienter som behöver en god och säker vård i hemmet. Genom teambedömning av individens samlade behov och samordning av resurser får patienten rätt insatser i rätt tid.
Vi söker medarbetare som tillsammans ska forma och starta upp en ny verksamhet där teamarbete och nytänkande krävs för att våra patienter ska få professionell och säker vård i hemmet. Därför söker vi dig som är en engagerad och flexibel person som har lätt att samarbeta med andra.
Arbetstiderna kommer att anpassas utifrån det behov vi ser att mobila teamets målgrupp har

Rekryteringsprocessen kan komma att ske löpande under annonseringstiden

Kvalifikationer

Vi ser att du har följande bakgrund:
legitimerad fysioterapeut
Du erbjuds en grundplacering i någon av våra verksamheter och arbetar deltid i Mobila Teamet.

Körkort Erfordras

Ansök här