<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterskor till förlossningen i Gävle

Kvinnosjukvården i Gävleborg är uppdelad på två orter Gävle och Hudiksvall.
Förlossningsenheten i Gävle har cirka 1900 förlossningar/år, samt obstetrisk öppenvårdsverksamhet med ultraljud. BB har 12 platser.

Förlossningsenheten i Hudiksvall har cirka 1000 förlossningar/år samt obstetrisk öppenvårdsverksamhet med ultraljud. Gemensam vårdavdelning BB/Gyn med 12 platser. Gynekologin på båda orter är idag till största delen öppenvårdsverksamhet med bland annat abortmottagning, uro/gynekologi, fertilitetsbehandlingar, gynonkologi och preoperativa utredningar.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska vid förlossningsavdelningen i Gävle. I ditt uppdrag ingår att tjänstöra förutom på den egna enheten även inom andra verksamheter på kvinnosjukvården som BB och gynekologiska avdelningen efter introduktion.

Du kommer att få handleda kollegor och studerande och vi vill att du hospiterar inom andra verksamheter för att ständigt utveckla din egen kompetens. Vi har under senaste året infört parvård, vilket innebär att du arbetar i team med barnmorska.

Du går på individuellt schema i TimeCare och på en 37 tim arbetsvecka, vilket innebär nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är van att ta eget ansvar, är lyhörd och har ett gott bemötande. Du är duktig på att arbeta patientnära med stor lyhördhet för patienternas behov.

Du har undersköterskeutbildning. Barnsköterskeutbildning och tidigare yrkeserfarenhet inom och utanför kvinnosjukvården är meriterande. Erfarenhet från akutsjukvård är också meriterande.
Du skall vara intresserad av vården för kvinnor i alla åldrar.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund ord:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under hela ansökningstiden.

Ansök här