<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Systemadministratör till systemsupport Hudiksvall

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare till systemsupporten med inriktning mot E-tjänstekort även andra arbetsuppgifter inom systemsupport kan ingå. Som systemadministratör i teamet för E-tjänstekort kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära fotografering samt utlämning av E-tjänstekort, behörighetshantering, telefonsupport samt övrig hantering av ärenden.

Inom systemsupporten är vi 22 medarbetare som tar ett gemensamt helhetsansvar för vår leverans. Som systemadministratör representerar du IT i alla typer av kundmöten. Enheten är idag indelad i två team, E-tjänstekort samt systemsupport. Systemsupportens uppdrag är att erbjuda 1:a och 2:linjens support, systemintroduktioner samt hantering av behörigheter.

Kvalifikationer

Som medarbetare i systemsupporten sätter vi stor vikt till dina personliga egenskaper. Du gillar att samarbeta i team och vara delaktig i att driva utvecklingen inom enheten framåt, där du ser dig själv som en självklar del i det gemensamma leveransuppdraget.

Du har god förmåga att arbeta självständigt och räds inte att ta ansvaret för att leverera inom rätt tid och med en hög kvalitét. Som person är du nyfiken på att ta till dig nya kunskaper samt att du gärna delar med dig av din kompetens och erfarenhet. Du ser det som viktigt att ha ett bra kundfokus och att bemöta kunderna på ett professionellt sätt. Du är positiv, har ett stort engagemang i ditt arbete och är kommunikativ i både tal och skrift.

Du ska ha mycket god datavana samt lägst 3-årig gymnasieutbildning.

Körkort erfordras.

Ansök här