<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Underläkare till Hofors Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hofors Din hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, barnavårdscentral (BVC), psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det och jobbar efter våra honnörsord Alltid-Nära-Trygg.

Arbetsuppgifter

Som underläkare i Hofors där det är en halvtimmes resa till närmaste sjukhus så kan allt möjligt dyka upp. Du kommer att få mycket god erfarenhet av ett brett patientspektra.

Hjärtinfarkter, lungemboli och andra svåra fall kan komma ingåendes på hälsocentralen. Du kommer att jobba under handledning och få den stöttning du behöver. Avsatt tid för kompetensutveckling. Personalen på hälsocentralen är framåttänkande, positiva och vill arbeta i grupp. Patienten är vår och inte min. Ny teknik, nya samarbetspartners och nya arbetssätt är något vi vill åstadkomma.

Kvalifikationer

Svensk läkarlegitimation.

Körkort erfordras.

Ansök här