<< Tillbaka till listan över lediga jobb

1177 Vårdguiden på telefon söker nyfiken sjuksköterska

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vårt huvudkontor ligger i nya lokaler centralt i Bollnäs centrum. Till oss finns mycket goda pendlings möjligheter och med en kort promenad på 4 minuter är du på plats. Möjlighet ges även till arbete på andra orter i form av filialer just nu i Hudiksvall, Gävle, Ljusdal och Söderhamn.

Arbetsuppgifter

1177 Vårdguiden på telefon är en nationell tjänst där vi ingår i ett nätverk. Verksamheten bedrivs dygnet runt i alla regioner i Sverige. Vårt uppdrag är att genomföra en medicinsk bedömning utifrån den inringandes symptombeskrivning och allmäntillstånd, därefter ges metodisk och strukturerad rådgivning och vid behov hänvisning till lämplig vårdnivå. Vi bistår också med hälso- och sjukvårdsinformation.

Vår introduktionsfas är exklusiv i sitt slag. 1177 Vårdguiden på telefon erbjuder dig som ny en längre, anpassad introduktion. Introduktionen inleds med en utbildningsdel i vårt arbetssätt och vårt uppdrag. Du kommer under denna tid får lära dig om hur ramen för vår utövning ska vara. Samtalsmetodik och bemötande är två delar som vi lägger stor vikt vid. Du kommer även att få en tydlig utbildning i vårt datasystem som innehåller vårt medicinska beslutsstöd samt en katalogdel med information. Den teoretiska delen följs upp av en praktisk del där du ska börja ta samtal under översyn av din mentor eller annan erfaren personal.

Att erbjuda en trygg och väl genomarbetad introduktion är en del i vårt ständigt närvarande kvalitetsarbete. Vi erbjuder även möjligheter till hospitering och andra, för verksamheten, utvecklande utbildningar och kurser. Här erbjuds en unik möjlighet att bidra till expanderingen av första linjens vård!

Att arbeta som telefonsjuksköterska innebär en ständigt varierande arbetsdag. Vi erbjuder dig en stor möjlighet till personlig och professionell utveckling inom flera områden. Du kommer att ha stora möjligheter att vara med och utforma samt påverka din egen arbetsmiljö.

1177 Vårdguiden på telefon i Gävleborg erbjuder dig ett självständigt arbete med återkommande uppföljningar av ditt arbetssätt tillsammans med din vårdenhetschef, utbildare eller mentor.

Vi bedömer vård behovet utifrån barn, vuxna och äldre samt ger råd om egenvård. Vi hänvisar vid behov till rätt vårdnivå för fortsatt bedömning.

Arbetet innefattar dag, kväll och helg, men vi kan även erbjuda nattjänstgöring. Vi är flexibla gällande anställningsform och tjänstgöringsgrad. Vi är öppen för rotationstjänstgöring mot annan verksamhet efter överenskommelse. Schema utifrån önskemål och flexibilitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är engagerad, utåtriktad och positiv. Du tycker om att ta initiativ och vill finnas i en händelserik och omväxlande vardag. Du ser vården som en helhet där vi gemensamt tar ansvar för patienterna. Du har god förmåga att arbeta i system och har lätt för att kommunicera och uttrycka dig verbalt.

Ansök här