<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till lungavdelningen - Region Gävleborg

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Lungenheten ingår i verksamhetsområde Internmedicin och består av vårdavdelning 109L samt lungmottagningen Vårdavdelningen har för närvarande har 12 vårdplatser.
och erbjuder hela Gävleborgs län akut och planerad specialistvård. För att du som ny ska känna dig trygg har vi individuellt anpassad introduktion och mentorskap. Läkargruppen är stabil med erfarna lungläkare att samarbeta med. Självklart strävar vi efter att ha nöjda patienter och anhöriga samt ett bra samarbete med andra vårdgivare.

Vi vill höja kunskapsnivån inom lungsjukdomar hos vår egen personal och andra vårdgivare/samarbetspartner samt studerande. Vi har fortlöpande utbildning på våra utbildningsdagar. På avdelningen utförs sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Schemat är baserat på önskemål, kompetens och verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är nyexaminerad legitimerad sjuksköterska och även dig med erfarenhet. Vi erbjuder dig individuell introduktionstid och mentorskap för att du ska känna dig trygg och få en bra start hos oss. Du som väljer att arbeta på lungkliniken får en väldigt god grund som sjuksköterska för ditt framtida yrkesliv.

På avdelningen vårdas och utreds patienter med lungsjukdom och allmän internmedicin. Våra stora patientgrupper är lungcancer, KOL, astma och respiratorisk insufficiens.

Vi arbetar kontinuerligt med internutbildning inom lungsjukdomar för personal och studerande. Schemat är baserat på önskemål, kompetens och verksamhetens behov.

Kom och jobba med oss på lungavdelningen, en fantastisk avdelning att arbeta på !

Kontakta gärna Åsa Bergström Morelius tf. VEC lungenheten telefon 026 154536, 072 2065534

Kvalifikationer

Vi behöver dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av lungsjukdomar. Här har vi stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter för dig. Vi bedriver både specialiserad lungsjukvård för akut svårt sjuka samt palliativ vård, vilket ställer krav på flexibilitet.

Ansök här