<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykolog till rehabiliteringsmedicinmottagningen i Sandviken

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Rehabiliteringsmedicin i Sandviken tar emot patienter från hela länet. Verksamheten är inriktad mot patienter med skador och sjukdomar i nervsystemet, framförallt hjärnskador och ryggmärgsskador och patienter med långvarig smärtproblematik. Kliniken består av en slutenvårdsenhet och en öppenvårdsenhet i form av ett smärtrehabteam, ett hjärnrehabteam, en spinalmottagning och en läkarmottagning. Totalt är vi cirka 75 anställda.

Rehabiliteringsmedicins olika enheter arbetar enligt en beteendemedicinsk modell för analys och behandling.

Arbetsuppgifter

Som legitimerad psykolog i smärtrehabteamet, arbetar du i team tillsammans med psykolog, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, sjuksköterska, kurator samt idrottsledare. Förutom tillhörighet i team kommer du även att ingå i en psykologgrupp inom kliniken. Vi arbetar enligt beteendemedicinsk modell för analys och behandling. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av utredning, bedömning, behandling, uppföljning samt vissa lektioner i kurs. Program och behandling bygger på KBT och ACT.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Vi vill att du har en kognitiv beteendeterapeutisk inriktning. Intresse av rehabilitering och teamarbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, initiativförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

Ansök här