<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare i dermatologi till hudkliniken i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hudmottagningen i Gävle bedriver både mottagnings- och operationsverksamhet och är en modernt utrustad mottagning som hanterar stora patientströmmar. Här arbetar ett 30-tal medarbetare med kompetens som läkare, sjuksköterska, undersköterska och medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Hudkliniken i Gävleborg är en länsklinik med öppenvårdsmottagning i Gävle där vi bedriver modern hudsjukvård. Ambitionsnivån är hög avseende både inflammatoriska hudsjukdomar, hudtumörer och venerologi. Vi bedriver en välutvecklad mottagnings-, och opererande verksamhet och har ett väl inarbetat samarbete med primärvården via teledermatoskopiska bedömningar, och med framför allt patolog-, kirurg-, ÖNH- och onkologklinik för det fortsatta flödet av hudtumörer. Arbetsklimatet är gott och nuvarande läkarbemanning består av 11 läkare varav 2 överläkare 4 specialister och 5 ST-läkare.

Kvalifikationer

Specialistläkare inom dermatologi och venereologi.

Ansök här