<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till arbetsterapienheten specialistvård

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Här finns möjligheter för dig som vill utvecklas och göra karriär. Vi är ett gäng som värderar ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap som vilar på dialog, lärande och reflektion. Vi erbjuder dig ett arbete nära erfarna kollegor samt en utsedd handledare med fördjupad kunskap inom ditt område.
Vi är mycket efterfrågade och har fått nya uppdrag samt står inför ett generationsskifte inom ett flertal specialiserade områden som bl.a. hand, neurologi och reumatologi.

Vårdenheten har ansvar för arbetsterapiverksamhet på Gävle och Hudiksvalls sjukhus. Vi är en bred enhet och har uppdrag mot: medicinkliniken med bland annat strokeenhet, neuro- och reumamottagning, men även mot kirurg- och ortopedkliniken med bland annat handmottagning och lymfödemmottagning, samt barnkliniken. Ett av våra nya uppdrag riktar sig mot akutmottagningar i länet.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom slutenvård eller öppenvård. I arbetet ingår även att arbeta med utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten tillsammans med kollegor inom samma område. Det finns möjlighet att prova olika patientverksamheter och påverka sin placering.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Personliga egenskaper som samarbetsförmåga, förmåga att kunna prioritera samt att vara flexibel är viktigt i vår verksamhet. Intresse och nyfikenhet för att jobba med förbättringar och utveckla verksamheten ser vi som en merit.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Körkort erfordras

Ansök här