<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till allmänpsykiatrisk mottagning i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vi rekryterar utifrån pensionsavgång. Det innebär en möjlighet till en bra introduktion utifrån att du kan gå parallellt med en erfaren sjuksköterska. Tjänsten innebär arbete i ett behandlingsteam, inom ramen för behandlingsteamet utförs strukturerade behandlingsupplägg, insättningar och dito uppföljningar av farmakologisk behandling, blodtrycksmottagning, drogscreening, samverkan, telefonrådgivning och suicidpreventivt arbete i vilket vi erbjuder internutbildning. Vidare kan du tillsammans med en kollega komma att hålla i uppskattade informationsträffar för grupper av patienter och närstående, så kallad psykopedagogisk intervention (PPI).

Den allmänpsykiatriska mottagningen är en relativt stor mottagning, vilket bjuder vissa möjligheter till att anpassa arbetsuppgifterna utifrån särskilda kompetenser. Vi arbetar för att ständigt förbättra vår verksamhet och du får gärna ingå i något av våra förbättringsteam för fortsatt utveckling av en redan framstående mottagning.

Här arbetar vi utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv och i alla behandlingsteam ingår olika yrkesprofessioner. I varje team finns det två sjuksköterskor.

Är du ambitiös och besitter förmåga att entusiasmera finns på sikt olika karriärvägar så som; specialistsjuksköterska, mottagningssjuksköterska, teamledare, steg-1 terapeut, handledare och breddad tjänst som resurs mot avdelningarna. För legitimerade sjuksköterskor med mindre erfarenhet finns möjlighet att få stöd av en mer erfaren kollega under den första tiden på mottagningen.

Den allmänpsykiatriska mottagningen i Gävle har ett väl utvecklat ledningssystem med rutiner och vårdprogram som stöd i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med vana från psykiatrin. Specialistutbildning inom psykiatri samt magisterexamen i omvårdnad är meriterande.

Du behöver en väl utvecklad empatisk förmåga då ett gott bemötande av patienter och medarbetare värderas på denna mottagning.

Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper.

Ansök här