<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykolog/ PTP-psykolog till digital psykiatri, allmänpsykiatriska mottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Teamet för digital psykiatri projektleds av en legitimerad psykolog med erfarenhet av strukturerad diagnostik och KBT-behandlingar. Vi är nu fem psykologer som är samlade på en enhet i Gävle. Vi är ett gäng som brinner för att utveckla den framtida psykiatrin utifrån digitalisering.

Vi kan erbjuda dig en designad tjänst utifrån kombinationen av arbete i teamet för digital psykiatri och traditionellt mottagningsarbete utifrån din kompetens och intresseprofil.

Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens digitala psykiatri. Vi har redan god erfarenhet av arbete med telepsykiatri och digital plattform som komplement till behandling och väljer nu att expandera vår verksamhet inom området.

Verksamheten har i uppdrag att säkerställa tillgängligheten av strukturerad psykiatrisk diagnostik samt evidensbaserade KBT-behandlingar för den specialiserade psykiatrins målgrupp inom Gävleborgs län.

“Vår vision är att erbjuda högkvalificerad behandling och utredning utifrån vård på lika villkor så nära patientens hemmiljö
som möjligt och på lika villkor oavsett om bostadsorten är i glesbygd eller tätort.”

Du behöver ha en vilja och ett stort intresse av att använda digitala hjälpmedel i arbetet samt engagemang för att vara med och bygga upp en helt ny verksamhet.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som legitimerad psykolog/PTP-psykolog kommer du att:
- Utföra strukturerade utredningar på distans via videolänk.
- Arbeta med behandlingar med video-KBT genom befintlig plattform.
- Vara med och arbeta fram nya former för teamsamverkan.
- Vara med och testa, utvärdera samt implementera nya teknikstödda interventioner (blended treatment).
- Ha stora möjligheter att påverka uppbyggnaden av framtidens psykiatri, verksamhetsutveckling kommer vara en del i din tjänst.
- Beredas möjlighet till omvärldsbevakning på området digital psykiatri utifrån den utveckling som sker fortlöpande inom flera områden med aktiva forskningsgrupper i Sverige och internationellt.

Kvalifikationer

Den vi söker har:
Psykologlegitimation eller gör sin PTP i vårt digitala team
Grundläggande psykoterapeutisk utbildning i KBT
Intresse och nyfikenhet kring digitala arbetssätt
Förmågan att kunna arbeta självständigt och i team

Det är meriterande om du har erfarenhet av att göra neuropsykiatriska utredningar med kunskaper om utvecklingsrelaterade funktionsnedsättningar och olika utredningsinstrument såsom MINI, SCID, DIVA, IDA och WAIS.

Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper.

Körkort erfordras

Ansök här