<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Allmänspecialist till Valbo Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Valbo Din hälsocentral en av de större hälsocentralerna i länet, med nästan 10.000 listade patienter. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hemsjukvård. Verksamhetsområdets handenhet inom arbetsterapin finns stationerad vid hälsocentralen. Att jobba preventivt är en viktig del för oss. Kan vi förebygga lite innan så kan det underlätta mycket i framtiden. Vår framgång bygger på samarbete mellan kollegor och yrkesgrupper i team.

Arbetsuppgifter

Är du specialist inom allmän medicin och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss? Här får du en viktig roll i teamet med möjlighet att handleda och utvecklas.

Du ska vara intresserad av utbildning, vårdkvalité och arbeta för att ständigt utveckla vården för våra patienter.

Som läkare på Valbo hälsocentral kommer du att arbeta i team tillsammans med övriga yrkesgrupper på hälsocentralen. Teamarbetet innebär att du får gott stöd i dina arbetskamrater och får möjlighet att ge patienten den goda vård och bemötande vi står för.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Körkort erfordras.

Ansök här