<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Kommunikationsstrateg till hälso- och sjukvården

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Du ingår i hälso- och sjukvårdens kommunikationsenhet som består av fyra medarbetare. Du är underställd hälso- och sjukvårdens stabschef, men rapporterar till kommunikationschefen och jobbar i nära kontakt med övriga medarbetare på kommunikationsenheten.

Arbetsuppgifter

Som kommunikationsstrateg inom hälso- och sjukvården kommer du att ansvara för utveckling och genomförande av kommunikations- och aktivitetsplaner inom flera områden.

Ditt uppdrag som kommunikationsstrateg är brett. Du har kapacitet att arbeta självständigt och i team med planering av kommunikation samt rådgivning i kommunikationsfrågor, oftast till verksamhet och ledning. Du ska också kunna kavla upp ärmarna och lösa praktiska uppgifter, som att ta fram underlag för trycksaker, skriva texter för webbsidor och spela in filmer. Du hanterar kortsiktiga och långsiktiga uppdrag parallellt.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning i kommunikation eller motsvarande utbildning. Du har erfarenhet av strategiskt och praktiskt kommunikationsarbete. Du är van att agera rådgivare och har erfarenhet av att jobba i projekt. Vi värdesätter att du är snabb och stresstålig samtidigt som du måste vara noggrann. Du har en mycket god stilistisk förmåga och du är väl bevandrad i Office-paketet och Adobe creative suite.

Vi söker dig som är initiativrik, tycker om att arbeta självständigt och som är van vid att driva saker i mål. Du är flexibel och trivs med att förutsättningar ibland förändras. Du är prestigelös och tycker det är roligt att samarbeta med andra och bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansök här