<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska/distriktssköterska till Sandviken Norra HC och familjeläkarjouren

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Norra Din Hälsocentral har 53 medarbetare och bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök i både stad och på landsbygd. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, samt inkontinens. Vi har även ett akutflöde där vi arbetar tvärprofessionellt kring patienten. Det är ett VO-övergripande uppdrag för att samverka med patientens behov av kompetens i centrum.

Familjeläkarjouren ansvarar för primärvård i Västra Gästrikland under kvällar och helger.
På arbetsplatsen arbetar sjuksköterska/distriktssköterska och familjeläkare från hälsocentralerna i Västra Gästrikland. Familjeläkarjouren är belägen på Sandvikens sjukhus i nära anslutning till hälsocentralerna.

Arbetsuppgifter

Vi söker en sjuksköterska /distriktssköterska till ett delat uppdrag som innebär grundplacering på hälsocentral med tjänstgöring även på familjeläkarjour. Tjänstgöring på kvällstid och var 4:e helg enligt schema.
Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier i team. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på hälsocentral också som mottagning, rådgivning och ev specialistmottagning. För våra primärvårdsakuta patienter samverkar våra hälsocentralen på Akutflödet i Sandviken, arbetet sköts då i team bestående av läkare, sjuksköterska och fysioterapeut.

Kvalifikationer

Vi behöver Dig, som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska och vill jobba tillsammans med oss för att ge våra patienter bästa förutsättningarna till god Hälsa!

Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom primärvården.
Det är meriterande, dock inget krav att du har vidareutbildning till distrikssköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsorienterad.
Det är även viktigt med god samarbetsförmåga då detta uppdrag kräver mycket god samverkan mellan primärvård, kommunal hälso- och sjukvård samt slutenvård.

Ansök här