<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Förlossningen i Hudiksvall söker barnmorska

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Förlossningen i Hudiksvall har cirka 1200 förlossningar/år från v 32 i graviditeten. Vi har fyra förlossningssalar med åtta vårdplatser på BB. Vi har en BB-mottagning som bemannas med barnmorska och barnsköterska. Vi har en Obstetrisk öppenvårdsverksamhet med ultraljud. Vi har också en gynekologisk veckoavdelning som bemannas främst med sjuksköterskor och undersköterskor.

Det här är tjänsten för dig som vill jobba på ett trivsamt och mindre sjukhus i vackra Hudiksvall.

Arbetsuppgifter

På förlossningen arbetar barnmorskor, undersköterskor och läkare i ett tätt samarbete. På vardagar arbetar även en koordinator på dagtid.

Vi har deltagit i revisionen Säker förlossning och vid de båda tillfällena har vi fått mycket positiv feedback på det arbete vi bedriver. Obstetriksektionen på kliniken samarbetar över länet och det finns en framåtanda och utvecklingsvilja som är högst påtaglig.
Under senaste åren har vi haft stort fokus på arbete med att reducera sfinkterskadorna och vi är mycket stolta över att nu ha <1% sfinkterrupturer.="">

Nyfödd-sammanhållen familj. Vi tittar på våra flöden för att i än större utsträckning undvika separation av förälder och barn, oavsett om mor och barn är friska eller sjuka. Det arbetet ligger sedan till grund för den nybyggnation av kvinnobarnhuset.

Du arbetar utifrån ett individuellt schema i TimeCare och på en 38,25 tim arbetsvecka, vilket också kan innebära nattjänstgöring. Vi har i Region Gävleborg ett fördelaktigt nattavtal.

Sysselsättningsgraden är i grunden heltid, men vi är flexibla för dina önskemål.

Kvalifikationer

Du är legitimerad barnmorska med erfarenhet från förlossningsvård

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:

- Professionalism & ansvar
- Respekt & ödmjukhet
- Öppenhet & ärlighet

Ansök här