<< Tillbaka till listan över lediga jobb

BB och gynekologiska vårdavdelningen söker sjuksköterskor

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Förlossningen i Hudiksvall har cirka 1200 förlossningar/år från v 32 i graviditeten. Vi har en Obstetrisk öppenvårdsverksamhet med ultraljud samt en BB-mottagning med återbesök från BB
Vi är en samvårdavdelning där BB har åtta platser och den gynekologiska avdelning har fyra vårdplatser. Som sjuksköterska kan du efter introduktion tjänstgöra på både BB och Gyn.avdelningen. Vi arbetar i team- sjuksköterska/barnmorska och undersköterska i nära samarbete med läkare.

Det här är tjänsten för dig som vill ha det bästa av två världar!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på BB/gynavdelningen kan vi erbjuda ett varierande arbete. Vi har en samvårdsavdelning där vi arbetar med vård av kvinnor och det nyfödda barnet.

Vi tillämpar individuellt schema i timecare och med en arbetsvecka på 38,25 timmar, vilket också kan innebära nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare yrkeserfarenhet är meriterande. Ditt mål är naturligvis att ge de kvinnor och barn som vårdas hos oss den bästa vården och behandlingen.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:
- Professionalism & ansvar
- Respekt & ödmjukhet
- Öppenhet & ärlighet.

Ansök här