<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Ögonsjuksköterska, optiker alternativt allmän sjuksköterska till ögonmottagning Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

VO Ögon bedriver akut och planerad ögonsjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt synrehabilitering. Verksamheten omfattar idag, förutom verksamhetschefen, tre vårdenhetschefer i linjefunktion. Inom VO Ögon arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, optiker, ortoptister, synpedagoger och kuratorer.

Till ögonmottagning Hudiksvall söker vi nu två nya medarbetare som har utbildning till ögonsjuksköterska, allmän sjuksköterska eller optiker och som brinner för sitt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga. Vi erbjuder dig;

• Dagtidsarbete
• Trivsam patientfokuserad miljö
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Generöst friskvårdsbidrag
• Individuell lönesättning

Ögonmottagning Hudiksvall bedriver både mottagnings- och operationsverksamhet och är en modernt utrustad mottagning som hanterar stora patientströmmar. Här arbetar ett 40-tal medarbetare med kompetens som läkare, ögonsjuksköterska, optiker, ortoptist, allmän sjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter

Vanligt förekommande arbetsuppgifter på mottagningen är att utföra förberedande undersökningar på patienter inför läkarbesök, bland annat synprövning och ögontrycksmätning. Andra uppgifter kan vara fotografering av ögonbotten och att undersöka färgsinne & synfält. Ögonsjuksköterska/optiker kan ha egna mottagningar och kontrollera patienter med glaucom och diabetes. Telefonrådgivning är ett annat ansvarsområde. På operationsavdelningen arbetar sjuksköterskan med förberedelse av patienter som ska opereras och/eller assisterar vid operationerna.

Uppgifterna anpassas beroende på din utbildning och tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, meriterande med vidareutbildning inom ögonsjukvård eller legitimerad optiker. Du är flexibel, har god organisationsförmåga, samt gott bemötande.

Du är självgående med god samarbetsförmåga, är öppen för förändring och utveckling, samt tar ett professionellt ansvar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi kommer att hantera urvalet löpande så skicka gärna in din ansökan redan i dag.

Ansök här