<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Hudiksvall Din hälsocentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hudiksvall Din hälsocentral är en av fyra hälsocentraler i verksamhetområde Hudiksvall Nordanstig. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkar-/distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, dagrehabilitering, bassäng och dietist.

Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare och möjlighet till betald vidareutbildning finns. Hudiksvalls kommun har ett stort utbud av både fritidsaktiviteter och kultur.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig som distriktssköterska/sjuksköterska en trivsam arbetsplats med gott arbetsklimat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans. I tjänsten som distriktssköterska/sjuksköterska på vår hälsocentral ingår bland annat telefonrådgivning och bokning, mottagningsverksamhet och tjänstgöring på vår jourmottagningen i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och fysioterapeut.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning som distriktssköterska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är en positiv och kreativ person, har erfarenhet av att ta ansvar och arbeta självständigt samt har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och tycker om att engagera dig. Meriterande om du har erfarenhet från primärvård.

Ansök här