<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Skötare till allmänpsykiatriska vårdavdelningen, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Söker du en varierande tjänst där du får arbeta med olika psykiatriska sjukdomar? Vill du vara en del av ett engagerat team som drivs av en helhetssyn på patientens behov? Vill du påverka verksamhetens kvalitets- och utvecklingsarbete? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

Allmänpsykiatriska avdelningen Gävle söker en persson som vill arbeta i en modern psykiatrisk verksamhet och tillsammans med oss driva utveckling för att möta framtidens behov. Här behöver vi dig som skötare, du kommer att spela en ytterst central roll i detta arbete, du har ett intresse för psykiatri och utvecklingsarbete. Vuxenpsykiatrin Gävleborg ligger i framkant och Vår målsättning är att anpassa vårdens resurser efter varje enskild patients behov och önskemål. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet genom att utvärdera vårdinnehåll och patientresultat.

Allmänpsykiatriska avdelning 27 har 20 vårdplaster, avdelningen har intag dygnets alla timmar. Vi har ett nära samarbete med Psykiatriska jourmottagningen, Gästriklands psykiatriska öppenvårdsmottagningar och kommunpsykiatrin. I verksamheten finns även öppenvårdsbaserad behandling såsom ECT (elektrokonvulsiv behandling).

På avdelningarna arbetar psykiatriker, ST-läkare, AT-läkare, psykiatrisjuksköterskor, sjuksköterskor, skötare, vårdledare, kurator, och medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter

Vi söker ny kollega med erfarenhet från områden som psykiatrisk vård och missbruksvård, villig att lära sig eller kunskap om ECT-behandling. Annan lämplig erfarenhet och utbildning kan vara relevant . Arbetet kan vara utmanande, både fysiskt och psykiskt, då verksamheten stundtals vårdar mycket svårt sjuka patienter och kan innefatta svåra händelser.
• Vi ser att du har ett etiskt förhållningssätt, integritet och agerar stabilt för att kunna hantera verksamhetens arbete professionellt.
• Du är som person lugn och stabil, med en förmåga att förmedla trygghet i situationer som kräver ett högt säkerhetstänk och flexibilitet.
• Du har lätt för att skapa goda relationer, samarbeta med andra och har en positiv attityd.
• Du ska fungera i team men också kunna agera självständigt och på ett ansvarstagande och innovativt sätt fatta snabba beslut när situationen så kräver det.
• Du har en god kommunikativ förmåga och kan kommunicera och hantera konflikter med människor i affekt.
• Du skall ha god fysik och hälsa. God fysik är väldigt prioriterat då vi kan ställas inför situationer då detta behövs.
Vi lägger stor vikt till din personlighet och lämplighet att arbeta hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker en kollega som är utbildad skötare eller undersköterska med erfarenhet av psykiatri.

Som person är du positiv, engagerad, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och ansvarstagande och ser möjligheter istället för hinder. Vidare delar du gärna med dig av din kunskap/kompetens. Du är stabil även under stressiga förhållanden.
Viktigast är att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor med psykiatrisk problematik och att du vill vara med och utveckla vår verksamhet. samt intresserad av att lära dig att deltaga vid ECT behandling.

Om detta verkar spännande och du tycker att beskrivningen passar in på dig så ser vi fram emot din ansökan.

Meriterande är yrkeserfarenhet inom området psykiatri/missbruksvård.

Ansök här