<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till HIA/hjärtavdelningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med ett brinnande intresse för hjärtsjukvård, vi erbjuder ett spännanande och varierande arbete hos oss på HIA/hjärtavdelningen. För tillfället finns 2 HIA-platser och 17 vårdplatser på hjärtavdelningen. Vi vårdar patienter med hjärtsjukdomar såsom kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier och eftervård av hjärtoperationer. Hos oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och patientsäkerhet.

Kvalifikationer

För att arbeta som undersköterska hos oss behöver du ha gymnasiekompetens inom vård och omsorg.

Som person är du flexibel och serviceinriktad. Du har ett professionellt bemötande i alla situationer och bemöter alltid patienter och anhöriga med respekt och empati. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Arbetet ställer stora krav på sammarbetsförmåga och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Tidigare meriter inom hjärtsjukvård och akutsjukvård är meriterande.

Ansök här