<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till onkologmottagningen, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Onkologi bedriver specialiserad vård och behandling inom onkologi till patienter med diagnostiserad cancer i Gävleborgs län och enligt avtal även patienter från Dalarna. Vi är cirka 110 medarbetare. Verksamhetsområdet är uppdelat som mottagning, dagsjukvård, strålbehandling och vårdavdelning.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare inom verksamhetsområde Onkologi bidrar du med det viktiga vårdnära administrativa stödet i verksamheten. Arbetsuppgifterna består av sedvanliga medicinska sekreteraruppgifter, så som vårddokumentation och registrering i olika vårdsystem, diagnos- och åtgärdskodning samt remiss- och posthantering. Din kompetens är mycket värdefull för att vårt arbete mot patienterna ska fungera. Du ingår i verksamhetsområdets administrativa grupp med flera kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är utbildad medicinsk sekreterare och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö. Som sekreterare hos oss blir du en viktig medarbetare i teamet av läkare, sjuksköterskor, sekreterare och undersköterskor.

Vi vill att Du har en positiv attityd och att du är bra på att samarbeta men också att Du har förmågan att arbeta självständigt. Meriterande är om du har goda kunskaper i Regionens olika vårdsystem såsom Melior och Elvis.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Ansök här