<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sommarvikariat som biomedicinsk analytiker, Gästrikland

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Hos oss på Diagnostik får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och mångfacetterad verksamhet. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet. Vid intresse och visad lämplighet finns det goda utvecklingsmöjligheter inom området.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom laboratoriemedicin.

Ange gärna i ansökan om du har eventuella önskemål gällande område och placeringsort.

Urval kan ske under ansökningsperioden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker, studerande inom BMA programmet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Ansök här