<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Administratör till ÖNH-mottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Öron- näsa- halsmottagningen i Hudiksvall utreder och behandlar sjukdomar inom öron, näsa och halsområdet. Förutom läkarmottagning har även sjuksköterskor och undersköterskor egna mottagningar. Vi som arbetar här är ett 30-tal medarbetare med kompetens som läkare, tandläkare, sjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare. Vi sitter alla tillsammans på mottagningen vilket gör att vi har lätt för samverkan och dialog. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som administratör hos oss är du "vårt ansikte utåt" och den första man möter på vår mottagning. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat post- och remisshantering, hantera dokument som ska scannas samt ankomstregistrera patienter vid behov.

Kvalifikationer

Du har stor servicevilja och ett gott bemötande. Du är flexibel och har god organisationsförmåga. Viktigt är att du kan arbeta självständigt, är öppen för förändring och utveckling och kan ta ett professionellt ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom vården.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här