<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Röntgensjuksköterska till röntgen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och mångfacetterad verksamhet.

Röntgenkliniken ingår som en del i Intern produktion. Vid mottagningen med sina cirka 100 medarbetare finns konventionell röntgen, 3 datortomografer, ultraljud, genomlysning och 3 magnetkameror samt Interventionell radiologi. Vi står inför spännande tider nu när vi har installerat Sveriges första kombinerade lab med datortomografi och angiografiutrustning.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter inom diagnostisk radiologi. Röntgenavdelningen är bemannade dygnet runt, vilket innebär att nattjänstgöring med lokal nattavtal ingår. Avtalet innebär en arbetstidsförkortning med kvot 1,4.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.

Tidigare erfarenhet som röntgensjuksköterska är meriterande. Vidare ser vi det positivt om du har kunskaper inom datortomografi, magnetkamera, konventionell röntgen och angiografi och intervention.

Som person trivs du med ett omväxlande arbete och kan hantera situationer med både högre och lägre tempo på ett strukturerat sätt. Vidare är du drivande samt intresserad av förvärva ny kunskap och dela med dig din kunskap. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är lyhörd och ödmjuk samt värdesätter ett respektfullt bemötande till patienter, deras närstående och dina kollegor. Vi ser även att du har god förmåga att kunna planera och organisera ditt arbete tillsammans med dina kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att träffa dig!

Ansök här