<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterskor till intensivvårdsavdelning i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Till vår intensivvårdsavdelning på Hudiksvalls sjukhus söker vi en ny kollega med intresse för intensivvård som brinner för sitt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga. I trivsam patientfokuserad miljö servar vi samtliga opererande verksamheter på Hudiksvalls sjukhus, samt hjälper till med bedömning, utförande av åtgärd eller önskemål om överflyttning av patienten till avdelningen. Vi håller till i nya fina lokaler på sjukhuset i Hudiksvall och vi har kompetens som intensivvårdssjusköterska, undersköterska och sekreterare. Som ny kollega hos oss erbjuder vid dig;

• Individuellt schema och skräddarsydd introduktion utifrån dina kunskaper och erfarenheter
• Spännande och kunskapsintensiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter
• Fri tillgång till friskvårdsanläggning med fullt utrustat gym och gruppaktiviteter

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen i Hudiksvall arbetar du tillsammans med sjuksköterskor med patientnära vård och är en del i teamet kring patienten. Det handlar om omvårdnad med svårt sjuka patienter och därför är det viktigt att kunna se patientens behov. Det kan vara allt från munvård, förhindra trycksår till att lindra ångest.
Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen behöver du kunna ha ett öga på patienten och ett på den högkvalitativa medicinstekniska utrutsningen, samtidigt som du har till uppgift att ta hand om de anhöriga. Du förväntas jobba i nära team med både sjuksköterskor, fysioterapeut och narkosläkare.

Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen arbetar du både dag-, kväll- och nattpass samt helger.

Kvalifikationer

Vi sätter högt värde i att du jobbar utifrån Region Gävleborgs värdegrund:
-proffesionalism och ansvar
-respekt och ödmjukhet
-öppenhet och ärlighet


Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet av arbete inom akut- och/eller intensivsjukvård.

Du ska även ha god organisations- och samarbetsförmåga, gott bemötande, samt har flexibiliteten att ändra planering och arbetsuppgifter enligt patientens och verksamhetens behov.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här