<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Hälsotorgsvärd till Hälsotorget Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hälsotorget tillhör verksamhetsområde primärvård Gävle, och finns i Gävle och Hudiksvall. Det är en relativt nystartad verksamhet, som arbetar med information och hälsofrämjande åtgärder. Arbetsgruppen på Hälsotorget består av två hälsopedagoger, en Vårdvägvägvisare och en hälsotorgsvärd. Nu söker vi en hälsotorgsvärd i Gävle som kan ta emot besökare och patienter som passerar genom sjukhusets huvudentré varje dag.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ta emot våra besökare, visa vägen och besvara besökarnas frågor eller hänvisa vidare. Hälsotorgsvärden ska finnas på Hälsotorget för dropp in besök, och kunna utföra enkla råd som är kopplat till 1177 Vårdguiden. Arbetet innebär stor samverkan med andra enheter på sjukhuset.
Hälsotorgsvärden ska bemöta våra besökare på ett professionellt sätt genom att ha en god servicekänsla och ett empatiskt förhållningssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara Region Gävleborgs ansikte utåt. Du som vill möta människor som besöker vårat sjukhus, ge dem en bra upplevelse, med ett professionellt bemötande och en individanpassad information. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga, är öppen för förändring och utveckling samt tar ett professionellt ansvar.
Det är meriterande med utbildning och/eller erfarenhet inom området hälsa, samt flerspråkighet, då vi har besökare med olika nationaliteter och språk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant och du vill veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta oss!

Ansök här