<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeuter till Verksamhetsområde Primärvård Hudiksvall Nordanstig

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls- och Nordanstigs kommuner. Här finner du varierande natur med både berg, kust och hav. I Hudiksvall finns många möjligheter till naturupplevelser, sport och träning sommar som vinter.

Verksamhetsområde Hudiksvall/Nordanstig omfattar 4 hälsocentraler belägna i Bergsjö, Delsbo/Friggesund, Hudiksvall och Iggesund. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och barnhälsovård. Inom verksamhetsområdet finns även dagrehabilitering och träningsbassäng.

Vi planerar att arbeta verksamhetsövergripande och söker dig som vill vara med att utforma det tillsammans med oss.

Hos oss har varje medarbetare ett ansvar att aktivt vara med och utforma nya multiprofessionella arbetssätt utifrån patienternas behov. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för våra patienter.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut i vårt verksamhetsområde erbjuds du ett varierat arbete i en utvecklingsinriktad roll. Förutom att ingå i ett team får du även arbeta självständigt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du kommer att utföra aktivitets- och funktionsbedömningar samt arbetsterapeutiska åtgärder för att patientens dagliga aktiviteter ska fungera, förskriva hjälpmedel, utföra demensutredningar och handrehabilitering, skriva intyg och delta i individuella vårdplaneringar. Stor del av arbetet sker via hembesök. Du kommer ha ett nära samarbete med fysioterapeuter och rehabassistenter och även samarbeta med övrig personal på hälsocentralen.

Du ges utvecklingsmöjligheter genom bland annat utbildningar.

I rollen som arbetsterapeut är du en god förebild och representant för hälso- och sjukvårdsarbetet. Du kommer även delta i att utveckla verksamheten framåt efter vår värdegrund och verksamhetens mål.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet inom handrehabilitering och kognitiva bedömningar är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga till att samarbeta med andra yrkesgrupper/vårdgivare och medverka vid utveckling av verksamheterna.

Körkort och datorvana erfordras.

Ansök här