<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Allmän specialist till Hofors Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hofors Din Hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård med Läkarmottagning, barnavårdscentral (BVC), Psykosocialt team, Arbetsterapi, Fysioterapi och Hembesök. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande.

Arbetsuppgifter

I Hofors med närmare 8000 listade patienter så bedriver man en fullvärdig hälsocentral med lite glesbygdsmedicin. Gävle sjukhus ligger fem mil bort och att pendla hit med buss eller tåg från både Gävle och Falun är möjligt och enkelt. Vi kan hjälpa till med bostad.
Ett stort fokus ligger förnärvarande på att utveckla och stärka medicinska processer. Vi vill jobba framförallt kring dem kroniska diagnoserna diabetes, astma-kol och hypertoni men även hjärtsvikt. Här jobbar man med förändrade patientflöden för att effektivisera och se till att patienten hamnar hos rätt kompetens tidigt där vi även behöver fokusera på patienter med psykisk ohälsa.
Vill du ha möjlighet att få jobba utifrån dina förutsättningar, där du ses som en individ, och få schemalagd kompetens- och verksamhetsutveckling i schemat, varje vecka, då är det hit du skall söka dig.

Kvalifikationer

Vi söker nu Dig som är allmänläkare och vill fortsätta att utveckla verksamheten tillsammans med härliga kollegor. Här får du en viktig roll på hälsocentralen med stora möjligheter till att skapa något som är hållbart i framtiden, vi tar vara på dig och din kompetens. Vi är en verksamhet under ständig förändring där vi kan ta besluten snabbt och enkelt.

Vi ser gärna att du även vill handleda yngre kollegor.

Körkort erfordras

Ansök här