<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Röntgenavdelningen Bollnäs sjukhus söker undersköterska

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

På röntgenavdelningen i Bollnäs arbetar i dag undersköterskor, röntgensjuksköterskor och läkare (radiologer). Röntgen Bollnäs har två konventionella röntgenapprater, en datortomograf, en MR kamera och ett ultraljud. Det utförs cirka 26000 undersökningar/år.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska vid en röntgenavdelning (som att assistera läkare och röntgensjuksköterskor vid olika undersökningar och även självständiga arbetsuppgifter vid ultraljudlab, reception). Kvällar/helger och beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Tidbokning och callcenter kan bli aktuellt.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

Som undersjuksköterska hos oss arbetar du med många olika arbetsuppgifter inom diagnostisk radiologi.

Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är färdigutbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom akutsjukvård/mottagningsarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som engagemang, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Du ska vara kvalitetsmedveten, samt ha förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Ansök här