<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till medicinsk dagsjukvård i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Är du sugen på att testa på nya positiva utmaningar? Dagsjukvårdsmottagningen är en del av medicinmottagningen och till dagsjukvårdsmottagningen kommer patienter för att få dagbehandlingar. Bland annat utförs omfattande provbevakningar samt behandlingar i form av blodtransfusioner, blodtappning och infusioner/injektioner av speciella läkemedel, bland annat cytostatika. Vi behandlar inte bara medicinpatienter utan tar även hand om patienter från andra områden.

Mottagningen har idag 12 behandlingsplatser varav två enkelrum. Hos oss arbetar idag sex sjuksköterskor, och en undersköterska. Idag är dagsjukvården är öppen dagtid måndag-fredag, dessa tider kommer att utökas för att bemöta patienternas behov.

Arbetsuppgifter

Dagsjukvård är ett spännande område som är i ständig utveckling. Vi möter våra patienter regelbundet i individanpassade besök. Arbetet på dagvården är varierande och består av mycket mer än att ge patienterna diverse behandlingar.

Mottagningen är indelad i två delar, läkarmottagning samt en sjukskötebaserad behandlingsenhet. Den administrativa delen av läkarmottagningen sköts till största delen av en undersköterska. På behandlingsenheten kommer du att arbeta självständigt med att ge blodtransfusioner/blodtappning, läkemedels-cytostatikabehandlingar, provtagning och telefonrådgivning via TeleQ.

Vi jobbar i journalsystemet Melior samt det administrativa bokningssystemet Elvis.
Hos oss får du lång introduktion med erfarna sjuksköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För jobbet krävs det att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, samt att du är strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är bekant med systemen Melior och Elvis.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här