<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska som vill vara med och utveckla framtidens vård i mobila team

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Mobila teamet Gävle startades 1 oktober. Teamet består av läkare, sjuksköterskor från primärvård, slutenvård och kommunen, där alla samverkar kring patienten för att göra vården trygg och säker i hemmet. Verksamheten bedrivs måndag till fredag dagtid och ligger på Gävle Sjukhus.

VO Internmedicin i Gävle består av Medicinsk akutvårdsavdelning, Lungenheten, Strokeenheten, Njur/hematologi och specialistmottagningar. Tjänsten innebär dag, kväll, natt och helgtjänstgöring.

Arbetsuppgifter

Mobila teamet: Sedvanliga sjuksköterske uppgifter. Ett hembesök av mobila teamet ersätter ett besök på akutmottagningen eller en inläggning på en vårdavdelning och vi utför planerade/akuta bedömningar och vård i hemmet.
Teamet planerar och samordnar patientens behandlingar/symtom i hemmet och utför enklare undersökningar och prover, den medicinska behandlingen kan därför påbörjas direkt i hemmet.


Du utför sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor på en slutenvårdsavdelning.
Som sjuksköterska på någon av våra slutenvårdsavdelningara får du ett varierande och spännande arbete som ger dig en bred kompetens med hög medicinsk kunskap. Hos oss får du ett omväxlande arbete med både akut- och kroniskt sjuka patienter.

Rotationstjänst 50 % Mobila teamet, 50 % på någon av VO Internmedicins slutenvårdsavdelningar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av yrket, gärna med erfarenhet av slutenvård. Du tycker om blandningen av patientnära arbete och samverkan med läkare och övriga team.

En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du är lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och har ett gott bemötande gentemot de människor som du möter. Att anpassa dig till behovet på teamet respektive avdelningen är naturligt för dig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som god sammarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet.

Körkort erfordras

Ansök här