<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska som vill vara med och utveckla framtidens vård

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Mobila teamet Gävle startades 1 oktober. Teamet består av läkare, sjuksköterskor från primärvård, slutenvård och kommunen, där alla samverkar kring patienten för att göra vården trygg och säker i hemmet. Verksamheten ligger på Gävle Sjukhus.

Vid Familjeläkarjouren arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i nära samarbete med akutmottagningen och sjukvårdsrådgivningen. Familjeläkarjouren bedrivs under kvällstid på såväl vardagar som helger.

Den nya Familjeläkarjouren i Gävle har haft öppet sedan november 2015. Vår erfarenhet visar att det nya arbetssättet med införandet av en första bedömning i samverkan med akutmottagningen har gett goda resultat. Verksamheten ligger på Gävle sjukhus i nyrenoverade lokaler.

Arbetsuppgifter

Mobila teamet: Sedvanliga sjusköterskeuppgifter. Ett hembesök av mobila teamet ersätter ett besök på akutmottagningen eller en inläggning på en vårdavdelning och vi utför planerade/akuta bedömningar och vård i hemmet.
Teamet planerar och samordnar patientens behandlingar/symtom i hemmet och utför enklare undersökningar och prover, den medicinska behandlingen kan därför påbörjas direkt i hemmet.

Du kommer även att ingå i teamet för Familjeläkarjouren som inkluderar att arbeta med en första bedömning av vårdnivå i samråd med akutens sjuksköterskor och undersköterskor.

Rotationstjänst 50 % Mobila teamet, 50 % Familjeläkarjouren

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som legitimerad sjuksköterska/distriktsköterska med några års erfarenhet av yrket, gärna med erfarenhet av primärvård eller slutenvård. Du tycker om blandningen av patientnära arbete och samverkan med läkare och övriga team.

En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du är lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och har ett gott bemötande gentemot de människor som du möter. Att anpassa dig till behovet på teamet respektive familjeläkarjouren är naturligt för dig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som god sammarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet.

Körkort erfordras

Ansök här