<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sommarvikariat som medicinsk sekreterare, Gästrikland

En stor del av Region Gävleborgs administrativa resurser finns tillgängliga genom Lednings- och verksamhetsstöd. Här finns kvalificerat stöd inom ekonomi, upphandling/avtal, HR, utbildning, utveckling, it, miljö samt vårdrelaterande administration. Lednings- och verksamhetsstöds uppdrag bestäms till stor del via överenskommelser med koncernstab och divisioner.

Visstidbemanningen är en del av HR avdelningen och ansvarar för att täcka det kortsiktiga behovet av personal för hela Region Gävleborg. Som timvikarie hos oss har du oändligt med möjligheter. Det är här din jobbresa inom sjukvården kan ta fart. Du har möjlighet att prova på de olika vårdavdelningarna, mottagningarna och hälsocentralerna och de specialiteter de har att erbjuda.

Varmt välkommen till oss!


Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. Huvudsakliga arbetsuppgifter är vårddokumentation samt registrering i vårdsystem, remisshantering, posthantering och scanning.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vid vilken enhet du kommer att arbeta. Ange eventuell önskad placering gällande avdelning/hälsocentral och ort i din ansökan.

Urval sker under ansökningsperioden så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare/ Vårddokumentation/läkarsekreterare/ Medicinsk sekreterare-student

Ansök här