<< Tillbaka till listan över lediga jobb

BHV-sköterska till Iggesund Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Iggesund Din hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BHV, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för våra kunder/patienter; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det och vi jobbar efter våra honnörsord Alltid-Nära-Trygg.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som BHV-sjuksköterska innebär att du arbetar hälsoförebyggande enligt nationella riktlinjer med barn mellan 0-5 år och deras familjer. Vår barnavårdscentral samarbetar med mödrahälsovård, förskola, skolhälsovård, folktandvård samt socialtjänst, stödteam och BHV-psykolog. Det kan bli aktuellt att arbeta med andra arbetsuppgifter inom hälsocentralens uppdrag beroende på hur underlaget ser ut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med inriktning som distriktssköterska alternativt sjuksköterska med inriktning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdomar.
Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.
Meriterande är tidigare erfarenhet av arbetet inom BHV alternativt inom barn- och ungdomssjukvården.
Meriterande är även tidigare erfarenhet av att arbeta i journalsystemet PMO.
Då vi jobbar nära varandra i team kommer stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök här