<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Logoped till Logopedenheten i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Logopedenheten är en länsövergripande verksamhet med ett 25-tal medarbetare. Vi arbetar med såväl sluten- som öppen specialistvård och finns vid länets samtliga sjukhus och logopedmottagningar. Vi bedriver även logopedisk verksamhet vid dagrehabiliteringar på sex orter, samt vid länsrehabiliteringsavdelning 70 i Sandviken.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierade och kan komma att innebära arbete inom flera logopediska områden. Besöken kan vara inom öppenvård, slutenvård samt i vissa fall hembesök

Kvalifikationer

Meriterande är erfarenhet av arbete med logopediska diagnoser inom neuroområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att du kan arbeta självständigt, har ett helhetsperspektiv och tycker om att arbeta i team. Viktiga personliga egenskaper är flexibilitet och samarbetsförmåga.

Körkort erfordras

Ansök här