<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Enhetschef till IT-avdelningen

Ledning- och verksamhetsstöd innefattar större delen av Region Gävleborgs administrativa resurser och serviceverksamhet. Här finns kvalificerat stöd inom områdena fastighet, lokaler, ekonomi, inköp, HR, utveckling, IT, miljö och säkerhet samt övrig serviceverksamhet. Lednings- och verksamhetsstöds uppdrag bestäms till stor del via överenskommelser med regionstab och förvaltningar. Vårt uppdrag är att leverera tjänster med rätt innehåll, kvalité och omfattning till Region Gävleborgs samtliga verksamheter.

Vårt fokus är alltid på våra beställare och våra värderingar bygger på respekt & ödmjukhet, öppenhet & ärlighet och professionalism & ansvar.

Region Gävleborg vill nu göra det möjligt för våra nästa medarbetare att få ta del av IT-avdelningens spännande utvecklingsresa. Vi vill nämligen ge dig möjligheten att göra skillnad på riktigt för IT-användarna inom Regionen, och möjligheten att utvecklas i en dynamisk och mångfacetterad miljö tillsammans med nyfunna kollegor.

Hos oss på IT-avdelningen arbetar vi tillsammans och nära användaren med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Detta kan innebära arbete med mätbara mål, produktionsstyrning och processhantering. Våra leveranser innebär drift, förvaltning och support av olika IT-tjänster till Region Gävleborgs samtliga verksamheter.

Vi tycker att det är viktigt att våra kollegor har en god arbetsmiljö, därför sätter vi stort fokus på ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter. På avdelningen är vi cirka 120 anställda, vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande. Som anställd hos oss får du därmed chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig inom ett område som du gillar.

Som medarbetare på IT-avdelningen är du en viktig nyckelperson för att exempelvis patientens vårdkedja ska flyta så smidigt som möjligt eller att resenären på lokalbussen ska få en trevlig resa. Du är en agent med rätt att lösa, verkar i det lilla, men påverkar stora skeenden för andra grupper och enskilda personer.

Vidare arbetar du med att utföra uppdraget inom våra olika tjänster vårdsystem, administrativa system, infrastruktur, telefoni, IT-stöd mm. Visst låter väl det som ett brett och spännande spektrum? Arbetet är självständigt och kräver stor noggrannhet, men vår rutinerade personal hjälper dig såklart när du är ny på jobbet. Du får en gedigen introduktionsutbildning och naturligtvis även möjlighet till kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar.

Vi erbjuder nu ett stimulerande och utvecklande arbete för en Enhetschef.

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef erbjuder vi dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du ansvarar för att leveranserna uppfyller vårt uppdrag. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och rapporterar till avdelningschef. Du blir en central person i arbetet som innehåller många olika delar, vilket ställer krav på ditt ledarskap i ett helhetsperspektiv. Du agerar 1:a linjens chef och ansvarar för att leda och coacha dina medarbetare.

För att lyckas i rollen krävs goda kundkontakter och samarbete med interna och externa aktörer. Vi sätter stort värde på ditt intresse och engagemang för verksamhetsutveckling samt bidrag till förbättringsarbeten tillsammans med övriga chefer i det gemensamma uppdraget för IT-avdelningen.

Vi ser att du är en självklar ledare som gillar att gå före, men samtidigt får medarbetarna att växa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning gärna inom IT området eller motsvarande kompetens inom IT´s processer.

Du har flera års erfarenhet av arbetslivet och gärna med chefsuppdrag.

Som person är du:
• Driven och självgående samt van att ta egna initiativ
• Strukturerad och noggrann samt tycker om ordning och reda
• Serviceinriktad med lätt för att lyssna och snabbt förstå användarens behov
• Kommunikativ med förmåga att förklara, föreslå och ge konsultationer kring olika alternativ
• Resultatinriktad med vilja att lösa problem samt leverera kvalitét i tid
• Samarbetsvillig och tycker om att arbeta i team tillsammans med andra

Körkort erfordras.

Ansök här