<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till Valbo Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Valbo Din hälsocentral är belägen vid Valbo centrum, cirka 10 minuter från Gävle, med bra bussförbindelser. Vårt upptagningsområde omfattar såväl landsbygd som blandade villaområden, ett vidsträckt område från delar av Hagaström i öster mot Forsbacka i väster. Med våra drygt 9600 listade tillhör vi en av de största offentligt driva hälsocentralerna i Gävle. Vi bemannas med runt 40 medarbetare.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hembesök, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för flera vård- och omsorgsboenden. Vi har specialistsköterskemottagningar för astma/KOL, rökavvänjning, diabetes, hypertoni, inkontinens och hälsosamtal.

För en bra struktur i arbetet med sjukskrivningar har vi en rehabkoordinator till vår hjälp.

Arbetsuppgifter

Hos oss bedrivs arbetet med sedvanliga undersköterskeuppgifter så som provtagning på lab och till viss del även mottagningsarbete. Förekommande arbetsuppgifter vid mottagningsarbete kan vara exempelvis såromläggning, suturborttagning, blodtryckstagning och EKG. Undersköterskan assisterar även våra läkare vid lättare operationer, gynundersökningar och rektoskopi. I rollen ingår även att ansvara för förråds- och tvättbeställningar.

För att du själv ska kunna utvecklas i verksamheten har vi regelbundna undersköterskemöten och utvecklingsarbeten under schemalagt arbetstid. Möjlighet att gå på utbildningar för att öka sin kunskap är viktigt för oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens inom vård och omsorg och som tillsammans med oss vill driva och utveckla primärvården.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du som söker dig till oss är en positiv, ansvarstagande person som kan arbeta både självständigt och i team samt har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbete inom primärvård, journalsystemet PMO samt labcenter.

Vill du ingå i vårt team? Välkommen med din ansökan!

Körkort erfordras.

Ansök här