<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Logoped till logopedenheten Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Logopedenheten är en länsövergripande verksamhet med ett 25-tal medarbetare. Vi utreder, bedömer och behandlar röst-, tal-, språk-, och sväljsvårigheter. Våra logopeder arbetar med såväl sluten- som öppen specialistvård och finns vid länets samtliga sjukhus och logopedmottagningar. Vi bedriver även logopedisk verksamhet vid dagrehabiliteringar på sex orter, samt vid länsrehabiliteringsavdelning 70 i Sandviken. Hos oss kan du räkna med ett varierande arbete med utmanande och berikande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierade och kan komma att innebära arbete inom flera logopediska områden. Besöken kan vara inom öppenvård, slutenvård samt i vissa fall hembesök

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad logoped.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samt att du kan arbeta självständigt, har ett helhetsperspektiv och tycker om att arbeta i team. Viktiga personliga egenskaper är flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta evidensbaserat och som på sikt kan arbeta med att handleda logopedstudenter.

Körkort önskvärt

Ansök här