<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdvägvisare till Hälsotorget Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vårdvägvisarna arbetar med information och vägledning till patienter, anhöriga och hälso- och sjukvårdsverksamheter. Det kan gälla frågor om vårdgarantin, väntetider, valmöjligheter, regelverk, rättigheter, hälsoval och vårdgivare.
I rollen ingår även att stödja patienten och anhöriga var man kan vända sig för att få hjälp inom hälso och sjukvården. Kontakten sker via telefon eller mejl. Uppdraget kommer även att vara integrerat i Hälsotorget som finns på Gävle Sjukhus, där du kommer att vara med och ge stöd i att söka kvalitetssäkrad information, och ge individer stöd till förändring av sina levnadsvanor.
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där du har möjlighet att påverka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som värdesätter ett bra bemötande gentemot patienter och medarbetare, samt sätter patienten i fokus. Du ska vara ansvarstagande och drivande. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och god organisatorisk förmåga. Du ska ha lätt för att ta egna initiativ och vara engagerad i att uppdraget ständigt utvecklas.

Hör av dig om du vill veta mer om tjänsten, eller komma på ett studiebesök. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ansök här