<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till ortopedavdelningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ortopedi är en länsgemensam verksamhet där ledstjärnan är kvalitet. Ortopedi är en medicinsk specialitet i stark frammarsch. Den nuvarande befolkningsutvecklingen med en allt större andel äldre medför ökande behov av ortopedisk behandling.

Ortopedkliniken i Gävle bedriver akut sjukvård, planerad kirurgi, samt dagkirurgisk verksamhet. På ortopedavdelningen behandlar, opererar och vårdar vi patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett. Avdelningen i Gävle har i nuläget 28 vårdplatser och arbetar i fyra vårdlag, med undersköterska, sjuksköterska och i nära samarbete med fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare. Vi samarbetar även med dietist och kurator. Vi har vårdplanerare som samverkar inför patientens utskrivning från slutenvården.

Som medarbetare i Region Gävleborg har du en rad förmåner. Förmåner som vi är extra stolta över är bland annat vårt generösa friskvårdsbidrag, samt möjlighet att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar.

Arbetsuppgifter

Flera av våra undersköterskor på ortopedavdelningen går snart i pension därför söker vi nu undersköterskor till vår avdelning.
Som undersköterska på ortopedavdelningen bidrar du till att ge omvårdnad av hög kvalité med fokus på patientens säkerhet samt att upprätthålla en god arbetsmiljö. Du kommer att arbeta med sedvanliga undersköterskeuppgifter i ett nära samarbete med övriga professioner på enheten. Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion och har individuella scheman i TimeCare där du som anställd själv får vara med och påverka dina arbetstider.
Vi har en dygnet runt verksamhet, vilket innebär att du som undersköterska hos oss arbetar dag, kväll och natt. Vi tillämpar nattavtal med kvoterad arbetstid, som innebär att din arbetstid räknas upp med 1,4 - exempelvis ger ett nattpass på 10 timmar dig möjlighet att tillgodoräkna dig 14 timmar, vilket ger bättre möjlighet till återhämtning

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från yrket. Har Du erfarenhet av arbete på vårdavdelning , gärna ortopedisk avdelning ,är det meriterande. Uppdraget som undersköterska hos oss ställer höga krav på självständighet och att du känner dig trygg i din yrkesroll.
Din viktigaste tillgång är ditt engagemang för verksamhetens patienter och att arbeta framåt i en positiv anda. Kunskaper i våra journalsystem Melior och Elvis är meriterande.

Ansök här