<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vik. undersköterska till Strömsbro Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Strömsbro Din hälsocentral är vackert belägen med grönskande omgivning. Vårt upptagningsområde omfattar kustnära landsbygd blandat med äldre och nybyggda villaområden. Hälsocentralen ligger på cykelavstånd från tågstationen och bussförbindelserna är goda.
Med våra närmare 10 700 listade är vi den största offentligt driva hälsocentralen i Gävle och bemannas med runt 45 medarbetare.

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hembesök, stor BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för flera vård- och omsorgsboenden.
Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, rökavvänjning, diabetes, inkontinens och hälsosamtal.

För en bra struktur i arbetet med sjukskrivningar har vi en rehabkoordinator till vår hjälp. Vi har dessutom förmånen att ha en apotekare på plats en dag i veckan för att vara oss behjälplig i det medicinska utvecklingsarbetet.

Arbetsuppgifter

Hos oss bedrivs arbetet med sedvanliga undersköterskeuppgifter så som provtagning på lab och till viss del även mottagningsarbete. Förekommande arbetsuppgifter vid mottagningsarbete kan vara t.ex. såromläggning, suturborttagning, blodtryckstagning och EKG. Undersköterskan assisterar även våra läkare vid lättare operationer, gynundersökningar och rektoskopi. I rollen ingår även att ansvara för förråds- och tvättbeställningar.

För att du själv ska kunna utvecklas i verksamheten har vi regelbundna undersköterskemöten och utvecklingsarbeten under schemalagt arbetstid. Möjlighet att gå på utbildningar för att öka sin kunskap är viktigt för oss.

Visst arbete kan ske på delegation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens inom vård och omsorg och som tillsammans med oss vill driva och utveckla primärvården.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du som söker dig till oss är en positiv och kreativ person, är ansvarstagande och kan arbeta både självständigt och i team samt har ett gott bemötande, god samarbetesförmåga och tycker om att engagera dig.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbete inom primärvård, journalsystemet PMO samt labcenter. Har du erfarenhet av sår och/eller utprovning av kompressionsstrumpor är det meriterande.

Vill du ingå i vårt team? Välkommen med din ansökan.

Körkort erfordras

Ansök här