<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Gävle Strand Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vill du jobba med att hjälpa alla patienter att bli friskare, i team där flera kompetenser arbetar tillsammans? Vill du ha en viktig roll i samhället och variation i ditt jobb? Då ska du komma till oss i den offentligt drivna primärvården i Region Gävleborg. Vi är en stor aktör i länet med våra 28 hälsocentraler – alltid nära och tryggt för befolkningen.

I ett av Gävles senaste bostadområden i inre hamnen där Gavleån möter havet, ligger Hälsocentralen Gävle Strand. Häslocentralen ligger i nära anslutning till buss och tågstation för bra pendlingsmöjligheter.

Primärvården i Region Gävleborgs är förnärande med i ett flertal utvecklingsprojekt där Gävle strand HC är delaktiga tillsammans med övriga hälsocentraler. Detta som ett led i utredningen effektiv vård.

Arbetsuppgifter

Är du fysioterapeut och vill jobba tillsammans med oss för våra patienters möjlighet till aktivitet och hälsa?
Vi söker dig som är driven, social och vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Gävle och på Gävle Strand din Hälsocentral.

Vi strävar efter livskvalitet och bättre hälsa för våra patienter och vill ha dig med i vårt team. Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med olika funktionsnedsättningar och rehabiliteringsbehov, vanligt förekommande inom primärvård. I tjänsten ingår även vissa hembesök i samverkan med arbetsterapeut och distriktssköterska från hälsocentralen.

Vi har i dagsläget en fysioterapeut med lång och bred erfarenhet och behöver nu förstärkning. I mars 2020 kommer vi att flytta in i våra nybyggda lokaler tillsammans med utvalda verksamheter från slutenvården. Arbete pågår inför denna flytt. Fram till dess kommer tjänsten att vara stationerad på Södertulls hälsocentral.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Det är önskvärt att du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med flera olika behandlingsformer inom fysioterapi exempelvis OMT/OMI, MDT/McKenzie.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Du ska vara engagerad och bidra till utvecklingen på hälsocentralen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök här