<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Dietist till dietistenheten Region Gävleborg

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Är du en driven dietist och vill vara med på en utvecklingsresa med patienters nutrition i fokus? Då vill vi ha dig med till nya dietistenheten i Region Gävleborg. Vår vision är att Region Gävleborg ska ha det bästa nutritionsomhändertagandet i landet.

Vi söker nu en dietist till Gävle specialistvård där du får möjligheten att jobba mot medicinmottagning och avdelning med främst patientgrupperna gastroenterologi, endokrinologi och neurologi. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter som dietist och en viktig del av dietistrollen innefattar samverkan inom gruppen och tvärprofessionellt. Du får intern och extern kompetensutveckling inom dina specialområden och du deltar aktivt med utvecklingsarbeten mot uppsatta mål. I Gävle har vi ett team med sju erfarna dietister som du har nära samarbete med. De jobbar mot övriga vårdenheter på sjukhuset och barnhabiliteringen

Dietistenheten är en relativt ny vårdenhet som startade hösten 2017 och består av 22 dietister. Hela enheten är delad i tre arbetslag, två inom specialistvård på sjukhusen i Gävle och Hudiksvall och ett inom primärvård. Tillsammans med dietisterna vill vi att du ska vara med och bidra i ett långsiktigt utvecklingsarbete för att öka nutritionens självklarhet i vården. Då enheten fortfarande är relativt nystartad i sin linda jobbar vi aktivt med att utveckla och skapa nya arbetssätt kopplat till tydliga mål och uppdrag. Detta tror vi kommer att skapa värde och förbättra kvalitén för våra patienter och medborgare. Vi värnar om ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap och möjlighet till kompetensutveckling. Vi erbjuder Dig ett arbete nära erfarna kollegor som ger dig handledning efter behov.

Dietistenheten servar primärvård och vårdenheter inom specialistsjukvården som exempelvis stroke-, kirurg-, onkologavdelning och mottagningar m.m. Detta innebär att du i förlängningen har möjlighet att prova på andra inriktningar för att bredda din kompetens och utveckla din roll som dietist.

Skicka in en ansökan så kanske vi får möjlighet att ha dig med i dietistenheten och jobba mot vår vision, det bästa nutritionsomhändertagandet i landet.

Kvalifikationer

Du ska såklart vara legitimerad dietist. Klinisk erfarenhet bedömer vi som meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper som att vara positiv, innovativ och ha god samarbetsförmåga är en fördel. Reell kompetens inom förbättringsmodeller för att utveckla enheten ses som ett plus. Det viktigaste av allt är du är dig själv och att du vill ta gemensamt ansvar för vår gemensamma patient, med nutrition i fokus!

Körkort erfordras.

Ansök här