<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdplanerare/Sjuksköterska till kirurgavdelning 111A, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Hudiksvall och Gävle. Kirurgkliniken i Gävle består av tre vårdavdelningar, kirurgmottagning och endoskopiavdelning. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre magtarm, bröst- och endokrinkirurgi.

Att arbeta hos oss på kirurgen ger dig både en bra grund inom sjuksköterskeyrket, samt möjlighet att utvecklas inom området kirurgi som exempelvis specialistsjuksköterska. Att ha erfarenhet från kirurgisk vård ses som meriterande erfarenhet om du senare vill söka dig till exempelvis akut- eller ambulanssjukvård. På våra kirurgiska avdelningar är vi väldigt måna om att ha vidareutbildade sjuksköterskor inom kirurgi för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Skulle du vara intresserad av att läsa vidare inom kirurgi finns det i Region Gävleborg möjliget till utbildningstjänster som innebär en möjlighet att läsa vidare med bibehållen grundlön.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med intresse för personcentrerad vård och samverkan för patientens bästa.

Som vårdplanerare arbetar du nära omvårdnadspersonal och läkare för att avgöra den enskilde patientens behov av hjälp och stöd och samverkar med Primärvård och Kommun inför patientens hemgång. Stor del av arbetet sker i journalsystemet Melior och vårdplaneringsverktyget Lifecare.

Tjänsten innebär 50% vårdplanering, då arbetstiden förläggs dagtid helgfri vardag, samt 50% allmänsjuksköterska med helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Du har kännedom om samverkanslagen, har en god samarbetsförmåga och datorvana.

Ansök här