<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Kemi och Tranfusionsmedicin i Norra Hälsingland

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hos oss på laboratoriemedicin norra Hälsingland arbetar vi tillsammans och nära kunden med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Detta kan innebära arbete med mätbara mål, produktionsstyrning, lean- och förbättringsloggar. Vi tycker att det är viktigt att våra kollegor har en god arbetsmiljö, just därför sätter vi stort fokus på ledarskap och jämställdhetsfrågor.

I den enhet där du kommer att arbeta, nämligen vid klinisk kemi och tranfusionsmedicin i Hudiksvall och Ljusdal är vi totalt 30 anställda, vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande. Som biomedicinsk analytiker hos oss får du därmed chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig inom ett område som du gillar.

Vår verksamhet i Hudiksvall bedrivs dygnet runt. I Ljusdal har vi en dagverksamhet.

Arbetsuppgifter

Som biomedicinsk analytiker är du en viktig nyckelperson och kan ses som detektiven i patientens vårdkedja. Du verkar i det lilla, men påverkar stora skeenden för enskilda personer. Dina analyser och bedömningar av mät- och undersökningsresultat utgör en stor del i säkerställandet av att våra patienter får rätt diagnos och behandling.

Vidare arbetar du med att utföra laboratoriemedicinska analyser och provtagningar inom områdena koagulation, hematologi, blodserologi, kemi, provtagning och blodtappning, visst låter det häftigt? Arbetet är självständigt och kräver stor noggrannhet, men vår rutinerade personal hjälper dig såklart när du är ny på jobbet.

Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och processorienterad verksamhet. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet. Vi satsar på individuell kompetensutveckling - våra medarbetare ska ha en bred kompetens och kunna utföra många olika arbetsuppgifter för att skapa en stark arbetsgrupp. Vid intresse och visad lämplighet finns det goda utvecklingsmöjligheter inom verksamheten.

Hudiksvall och Ljusdal är rent organisatoriskt en enhet och tjänstgöring kan därför förekomma på båda orterna.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en person med stort engagemang, samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten och analytisk, har förmågan att kunna arbeta självständigt såväl som tillsammans med dina kollegor och är även intresserad av att bidra till verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbeten. Att du har en professionell attityd och en ödmjuk inställning ser vi som en självklarhet.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi på klinisk kemi och transfusionsmedicin i norra Hälsingland välkomnar dig med din ansökan!

Tillsammans driver vi samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg.

Ansök här