<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Operationssjuksköterska till Dagkirurgin Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Anestesiverksamheten har totalt cirka 450 medarbetare och arbetar med högkvalitativ anestesi-, operations-, intensiv- och uppvakningsvård, smärtcentrum, samt sterilcentral. Med verksamhet i både Gävle och Hudiksvall ger vi service till samtliga opererande verksamheter inom Region Gävleborg och genomför såväl planerade som akuta åtgärder av personal specialiserade inom An-Op-IVA. Vi är ett väl fungerande verksamhetsområde med gott samarbete över länet. I Gävle får du möjligheten att arbeta i ett av Sveriges modernaste operationshus där vår dagkirurgiska enhet och centraloperation finns. Totalt utförs i Gävle cirka 12 000 operationer per år.

Till vår dagkirurgiska avdelning söker vi nu en operationssjuksköterska som brinner för sitt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga. I trivsam patientfokuserad miljö bedriver vi dagkirurgisk sjukvård med vår egna uppvakningsavdelning. Vi som arbetar här är ett 40-tal medarbetare med kompetens som allmän- anestesi-, operations- och intensivvårdssjuksköterska, undersköterska, operationsplanerare, sekreterare och narkosläkare. Tillsammans utför vi totalt cirka 4 000 operationer per år.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. På dagkirurgin arbetar vi utifrån ett perioperativt patientomhändertagande. Som ny kollega erbjuder vi dig;

- Trivsam patientfokuserad miljö i nybyggda och ändamålsenliga lokaler
- Individuell lönesättning och goda utvecklingsmöjligheter
- Tillgång till friskvårdsanläggning med fullt utrustat gym och gruppaktiviteter

Välkommen till oss!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation.

Ansök här